BULËZAT 1

BULËZAT 1
Author: Giorgio Agamben, Alain Badiou et al.
Publisher: AR T HO US E
Language: Albanian
Pages: 296
Size: 12 x 18.4
Weight: 590 g
Binding: Hardcover
ISBN: 9789928334008
Availability: In stock
Price: €10.00
Add Items to Cart
Product Description

Një botim i lindur në kontekstin e pandemisë covid-19, në një situatë izolimi e distancimi social, “Bulëzat” është një kolanë me përkthime në shqip të teksteve nga autorë që kanë shënjuar në mënyrë të rëndësishme mendimin bashkëkohor dhe diskutimin teorik në fushat e artit, filozofisë dhe shkencave humane.

Autorë: Giorgio Agamben, Alain Badiou, Jean Baudrillard, Patrick Chamoiseau, Byung Chul-Han, Erri De Luca, Gilles Deleuze, Georges Didi-Huberman, Umberto Eco, Michel Foucault, Édouard Glissant, Jean-Luc Nancy, Jacques Rancière, Simone Weil

Përkthyer nga: Ester Celami, Tea Çuni, Lek M. Gjeloshi, Adrian Paci, Melisa Paci, Zef Paci, Iliaz Shehu

-

The idea behind this edition was induced by the context of covid-19 pandemic in a situation of isolation and social distancing. Bulëzat is a series of translation of texts from important author of contemporary thinking and theoretical discussion in the fields of art, philosophy and human sciences.

Authors: Giorgio Agamben, Alain Badiou, Jean Baudrillard, Patrick Chamoiseau, Byung Chul-Han, Erri De Luca, Gilles Deleuze, Georges Didi-Huberman, Umberto Eco, Michel Foucault, Édouard Glissant, Jean-Luc Nancy, Jacques Rancière, Simone Weil

Translation in Albanian: Ester Celami, Tea Çuni, Lek M. Gjeloshi, Adrian Paci, Melisa Paci, Zef Paci, Iliaz Shehu